EE поддръжка на 4 Pcs12V 20A автоаксесоари моторна лодка цвят led барабанен 3pin SPST ВКЛ. / ИЗКЛ универсален XY01
New

EE поддръжка на 4 Pcs12V 20A автоаксесоари моторна лодка цвят led барабанен 3pin SPST ВКЛ. / ИЗКЛ универсален XY01

BGN 9.00
BGN 10.34

В магазина

Купувачът трябва да се свърже с нас с номер на продукта, id на купувача, както и описание на дефекта в рамките на 7 дни след дата на пристигане на пратката.комбо
Описание :
Лесен за инсталация, за всяко приложение.
Функция : Вкл. Ако сте доволни от получения продукт, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5 точки DSR. За да получите отстъпка, трябва да се получи едно пълно плащане на комбинираната стоки.
Международни Поръчки
Моля, посочете следната информация при плащане с пълното име на Вашия пълен и точен адрес, номер на телефон (пощенската служба изисква номер на телефон на клиента за международна доставка)
За доставка и връщане на поръчки се изпращат в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след като плащането ще бъде почистен. + / - - моля, не сверлите своите отвори, докато не разполагате с продукт в ръка. / Изкл
3 клеми, както е показано на фигура-лесно обозначени за монтаж с нулева грешка
За съжаление, ние не можем да променим цвета.
Измерване-виж фигурата по-долу
Пакетът Включва
4 x LED ключ
Важни Бележки плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след края на търга. Поръчки в събота, неделя или празнични дни ще бъдат обработени на следващия работен ден и ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за отстъпка за комбинирана доставка.
За Обратна Връзка
Ако сте доволни по някаква причина, моля, не бързайте да оставят негативна/неутрална обратна връзка. За дефектни стоки разходите за обратна доставка и последващи разходи за доставка, подмяна ще поеме продавачът. Предложена отстъпка за доставка на народа. Някои доставката може да отнеме повече време, в зависимост от вашите местни митническите органи. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Всички те ще бъдат от един цвят. Моля, позволете на 10-30 дни за международни доставки.

Основни свойства

Модел На Хамър:
H3
търговска марка:
Поддръжка на ЕЕ
Името На Модела:
CXCP170A
H3-Година:
2006,2007,2008,2009,2010
За Марки Автомобили / Модели:
Прекрасна
Вид На Материала:
пластмаса + метал
Година:
2016
Тип Елемент:
Ключове
Тегло На Продукта:
0.051kg

Избор на купувачи