Фланец обяд Bento кутия е подходящ и прясна храна-безопасен материал е здрав микровълнова печка и съдомиялна машина, сейф-лесно отваряне, запазване на място(96)
New

Фланец обяд Bento кутия е подходящ и прясна храна-безопасен материал е здрав микровълнова печка и съдомиялна машина, сейф-лесно

BGN 27.00
BGN 49.58

В магазина


Силиконов инжекционный метод за леене за максимална издръжливост-всеки фланец за храна контейнерът е изработен от висококачествен силикон инжекционного на метода за леене за гарантиране на максимална издръжливост, гъвкавост и минимални пукнатини, за да се предотврати увреждане, често срещани сред други конкурентни продукти.
Безопасни и щадящи околната среда : изработен е от одобрения от FDA, съдържащ висококачествен полипропилен BPA. Храни сигурността означава липса на "изключен" на вкус и липсата на промиване на пластмасата в храната. Няма БПА, PVC или фталатов.
За многократна употреба, микровълнови и съдомиялни машини (горната-часова) : загрейте тях или се съхранява в хладилник. Нашите квадратна контейнери за хранителни продукти, са построени така, че да издържат микровълнова печка и миялна машина (горната-часова), така че можете да спестите време и да ги използвате отново и отново.
Избягвайте всяко смесване : съхранявайте храната прясна и избягвайте всякакъв смесване или разлив.
Стилен дизайн : Стилен дизайн двухслойного обяд-бокс bento гарантира, че децата ще се насладят на здравословна домашна храна по-благоприятни за околната среда начин.Една лъжица се дава безплатно .

Основни свойства

Стил:
Японски Стил
Материал:
Пластмаса
търговска марка:
СИБАОЛУ

Избор на купувачи