1 бр латунная закопчалка Омар, Gow Куна, куката на ключалката, аксесоари за ръчен багаж закопчалка Омар
New

1 бр латунная закопчалка Омар, Gow Куна, куката на ключалката, аксесоари за ръчен багаж закопчалка Омар

BGN 7.52

В магазина


6, Моля, също така проверете вашия английски адрес, номер на мобилен телефон, телефонен номер. След като продуктът не работи или е счупен,моля, свържете се с местната експресна компания или экспедитором, за да получи обезщетение.
4, ние не приемаме лоши коментар под 3 стартами за специални продукти отстъпки. Ние не приемаме връщане на пратката. Уверете се, че те са ефективни.Моля, не спорете по този въпрос.
5, преди да подпише продукти, не забравяйте да се провери добре ли са опаковани и продукти. Може би има някакъв малък дефект.
Продукти рисунки торбички, а не торби.Ако сте доволни от нашия продукт, не забравяйте да даде 5 започва и добър коментар.
Насладете се на времето си за пазаруване. Но скоростта на транспортирането им е много ниска, особено транспортиране в Русия. Защото всички тези продукти се извършват ръчно.
Ние насърчаваме домашно чанти себе си. Отстъпка 5% може да се прилага при следващата поръчка. Вие сте избрали този път, трябва да си позволи тази бавна скорост. След като сте открили, че продуктът е счупен преди да се регистрирате, моля, свържете се с вашия местен экспедитором, за да получи обезщетение. Моля, обърнете внимание.
3, ние се уверяваме, че всички продукти, които доставяме са добри преди доставката. Моля, не спорете за промяна на експрес-спедитор.
2, ние имаме право да промени спешно начин, според реалния спешно състояние.
8, за летни дрехи, моля, свържете се с нас за по-разширено, за да потвърдите, ако те има на разположение в advanced. Ако нямате нищо против, моля, да направите поръчка с нас. Ако имате нужда от законченная чанта, тогава трябва да се чака 30-60 дни. Ние се уверяваме, че всички продукти са опаковани добре преди доставка. Ние не можем да си позволим да пратката счупения продукт. Всички поръчки ще бъдат доставени в първият път, когато получим поръчки. Ние не позволяваме на себе си отзивчивост продукти, повредени по време на транспортиране.

Основни свойства

Номер На Модела:
17072819
Вид На Продукта:
Друго

Избор на купувачи