AHL мотоциклет предните и задни спирачни накладки за YAMAHA FZ6R (2 бутални апарати) 2009-2010 черно на спирачния диск подложки
New

AHL мотоциклет предните и задни спирачни накладки за YAMAHA FZ6R (2 бутални апарати) 2009-2010 черно на спирачния диск подложки

BGN 35.00
BGN 39.20

В магазина


Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката .
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Характеристика :
Материал : Спеченный Полуметалл
Размер : отпред : 93,8 х 40,3 х 9,8 мм
Отзад : 86 x 40 x 10. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. искрени пожелания на всички купувачи.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 3 работни дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 45 дни след получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.

Основни свойства

Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Вид На Материала:
Полуорганический Метал
Дължина На Продукта:
9.38inch
Тегло На Продукта:
0.6kg
Вашия Мотор Правят:
Yamaha
Височина На Продукта:
0.98inch
търговска марка:
AHL
специални характеристики:
Размерът / видът на предните и задни спирачни накладки
Широчина На Елемента:
4.03inch
Тип Елемент:
Спирачни Дискове
Името На Модела:
FZ 6R FZ6 R Fazer (04-07) (FZ 600 СС / ST / SV)
Диаметъра На Продукта:
0inch
Година:
/
Предни (Ляв ) Размери На:
93,8 х 40,3 х 9,8 мм
Заден Размер:
86 x 40 x 10,2 мм
Съдържание на пакета:
FZ 6R (2 бутални челюсти)
Година:
2009 2010
Код детайли:
FA199 FA199 FA140

Избор на купувачи