2 бр. Подложка за кола за кола Подложки за керамични камъни Абсорбиращи държачи за чаши за кола Смесени цветни подложки Аксесоари за интериора на автомобила Декора?
New

2 бр. Подложка за кола за кола Подложки за керамични камъни Абсорбиращи държачи за чаши за кола Смесени цветни подложки Аксесоари

BGN 10.00
BGN 18.70

В магазина

Характеристики : * 1. Трябва да имате аксесоари за вашия автомобил : Време е да подправите колата си и да добавите свой личен щрих! Когато взехте ледената студена кола, кондензът на вода капеше по цялата ви риза. Нека нашите подложки за автомобили да ви помогнат в това. * 2. Абсорбиращ керамичен материал : Специален абсорбиращ керамичен каменен материал, лесно абсорбира течните капки от външната страна на чашата, поддържайте държача на чашата си за кола сух и чист. Ще се пазите от конденза на вода, капещ по цялата риза и в скута ви, когато пиете студени напитки. * 3. Лесно за отстраняване и почистване : Отстрани на увеселителния съд има един удобен изрез за пръсти. Просто се нуждаете от вода или добавете малко препарат за почистване, проветриво на сухо и след това ги използвайте повторно, без да се притеснявате, че ще избледнеят * 4. Внимателно подарък за нов шофьор : Абсорбиращи подложки за кола за жени / мъже, идеален малък подарък за вашите приятели, които току-що са закупили мечтаната от тях кола. Изненадващ подарък за вашето семейство, приятели и колеги. * 5. Моля, обърнете внимание : Размерът има значение! Нашите подложки за автомобили с диаметър 2,56 ще се поберат в поставки за чаши в повечето автомобили, но ако имате голям CRV като Toyota Highlander, Jeep Compass, Ford Escape или Honda Odyssey, тези подложки са твърде малки. Така че, моля, измерете диаметъра на държача на колата си преди да купите. Информация за продукта : Размери на продукта 6 x 3 x 0,4 инча Тегло на артикула 5,6 унции Включен пакет : 1 чифт държачи за керамични абсорбиращи керамични камъни Забележка : 1. Всички снимки са коригирани професионално, но поради различната околна светлина и различните настройки на устройството за показване , може да има някои отклонения в снимките и елементите, които виждате, моля, разберете. 2. Данните се измерват ръчно, може да има известно отклонение, но това не засяга използването.

Основни свойства

Име на марката:
CIBO
Тип артикул:
Държачи за напитки
Специални характеристики:
подложки за автомобили
Име на модела:
QM206179-5624
Тип на материала:
керамика
Размери на продукта:
6 x 3 x 0,4 инча

Избор на купувачи