() Горещи продажба на танго червен цвят, найлон тюл макара с ролки 100yds за украса
New

() Горещи продажба на танго червен цвят, найлон тюл макара с ролки 100yds за украса

BGN 9.68

В магазина

Ако имате проблеми, моля, първо се свържете с нас по електронната поща и да ни даде възможност разумно да ги поправи в разумен период от време.
Коментари
След като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас.
Ние не предлагаме комбинирана цена за доставка. до 16 : 30 ч.
- Други страни : не повече от 45 дни. вашето удовлетворение е нашата цел. Тези отговорности отговорност на купувача. Срокът за доставка е около (работно време + събота и неделя)
- Съединените Щати на Америка : 7-25 дни
- Обединеното кралство,Австралия, Канада, Ирландия : 18-30 дни
- Дания,Унгария,Израел,Холандия,Норвегия,Румъния,Русия,Швеция,Турция, Белгия, и др : 22-40 дни. Ние ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро, и ние винаги сме готови да реши този проблем. ние се стремим да се гарантира, че са напълно доволни от всяка една сделка.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.
Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи от понеделник до петък от 8 : 30 ч. Ако получите счупени продукт, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще изследваме и да се замени, ако имате някакви други въпроси, моля пишете ни. тъй като разходите за доставка и обработка на товари включва в себе си всички опаковки, складиране и международни логистични разходи.
Контакти
Според някои неконтролируеми причини стоки могат да бъдат повредени по време на транспортиране.Ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден или по-малко.
Ако сте в никакъв случай не са доволни от покупката си, просто да ме уведомите чрез имейл GXClassifieds.

Основни свойства

Материал:
Плат
Номер На Модела:
QXN-A

Избор на купувачи