Стоманена книга въже обработват, колелото на предаване на въже найлон, кръгъл стоманен колелото на пътеката, GROOVE U ролков лагер. 4 бр. / лот
New

Стоманена книга въже обработват, колелото на предаване на въже найлон, кръгъл стоманен колелото на пътеката, GROOVE U ролков

BGN 13.60

В магазина


Ролка лагер, сползая валяк лагер с външния монтиране на стена. Според размера на бразда U,диаметър бразда 5mm,6mm, 7mm . Вижте подробности от приложените снимки. Диаметър на лагер 35mm, Дебелина 11 мм, вътрешен диаметър 10мм. Материал лагер за лагер; стомана материал Q235 за външна скоба. Ако имате нужда от друг подвижен клип, моля, не се колебайте да се свържете с мен.
Ако искате само U-образни носещи без външен скоба, моля кликнете върху нижеприведенное изображение.
Има много модели на плъзгаща се канавочного U-образни валяк в магазина ми,моля, кликнете върху линка по-долу, за да видите детайли :
Дайте : срока на доставка ние си поставяме за 7 дни, за да се избегне невыраженного фактор, в действителност ние можем да направим това по-рано, инсталирани по подразбиране, времето за доставка ще бъде 1-2 дни. Доставката ще се извършва на UPS, EMS, CHINA POST и други експресна компании .Ако не можете да приемете, моля, свържете се с мен по съответния начин; след като получите стоката,Моля потвърдете ни в възможно най-скоро и дайте обратна връзка 5 звезди, Ако ви харесва.

Основни свойства

Цвят:
Диаметър бразда 7мм диаметър бразда 6мм, диаметър бразда 5мм
Тип:
Дръжки На Валяци
търговска марка:
Rong Подвижен
Номер На Модела:
Носещи Pully Groove U
Направи си Сам пособия:
Металообработване

Избор на купувачи