SUNYIK зелен авантюрин пирамида изцеление рейки фигурки за декорация на Скъпоценен камък
New

SUNYIK зелен авантюрин пирамида изцеление рейки фигурки за декорация на Скъпоценен камък

BGN 7.98

В магазина

Ти може да искаш тип : скъпоценен камък на пирамидата на лечебната рейки фигурки за декорация размер на детайли(прибл.) : 26x15mm-32x27mm количество : 1бр тегло (прибл.) : 13-30 гр / бр материал : камък Състояние : чисто Нов вниманието
Моля, запознайте се с всички условия на търга до началото на търговията, благодаря! На снимките не е показан реалният размер, моля, обърнете се към описанието, за да получите подробна информация за размера. Ние правим всичко възможно, за да представят нашите камъни и бижута. Понякога огнище, използвана в снимки или увеличаване на снимки или настройките на компютърните монитори са възможни малки промени цвета. Вие ще получите същите като на снимката.
Свържете се с нас
Добре дошли, за да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. На вашата електронна поща, обикновено отговарят в рамките на 24 часа, от понеделник до събота и колкото е възможно по-скоро през почивните дни. Ако не сте получили отговор в рамките на този период от време, моля, проверете вашата спам или масивна пощенска кутия за нашия отговор.

Основни свойства

Тип Елемент:
Опаковане И Дисплей Бижута
Материал:
Камък
Характеристики На Продукта:
Зелен Авантюрин
Номер На Модела:
V
Размер На Детайлите(Прибл):
26x15mm-32x27mm
Брой:
1бр
Тегло(Приблизително):
13-30 Гр / PC
Състояние:
НОВО

Избор на купувачи