150 бр./лот персонализирани бонбони стикер полза на стикер за сватба булката душ сватба парти украса малък кръг S141
New

150 бр./лот персонализирани бонбони стикер полза на стикер за сватба булката душ сватба парти украса малък кръг S141

BGN 31.98

В магазина

Въпреки това, ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас, преди да напусне някакви отрицателни коментари. Ние можем да помогнем на клиента да се наложи продукти, като мостри или подаръци по някакъв начин, но това не е гаранция, че това няма да доведе до никакви допълнителни такси, или на потребителски проблеми. Моля, свържете се с нас, ако имате специални изисквания при пускането на поръчка. Там могат да бъдат някакви други възможности, освен шоуто на система. Можете също така да се свържете с продавача, за да получи на всяка оферта, въз основа на минал опит. Такива линии има и в други области, като Австрия или ЕС. Моля, обърнете внимание, че продавачът е отговорен за всички условия на broken продукт, не е същото като описание, но във всички условия и ние не връщаме такса за всякакви причини за отказ от доставка. Ако по някакъв начин сте в бързаме, можете да изберете DHL/Fedex/UPS или други начини, които обикновено по-бързо от други. Моля, дайте ни положителна оценка от 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги. Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставят най-добрите услуги за удовлетворяване на нуждите на клиентите.
Несъответствие Цветове :
Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Купувачът носи отговорност за всички митнически / такси с всички условия. Има и различни методи на доставка, различни от системата , както е показано, например, в Русия, има начин да се освободи от данък.
Доставка :
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка, която отговаря на вашето местоположение, както и заплащане на всички разходи, включително разходите за доставка. Имаме много възможности за доставка methord, които могат да ви помогнат да спестите цената на доставка не е само пътуване със самолет, но и превоза на товари.

Основни свойства

Цвят:
Кръг
Размер:
30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 65mm
Празник:
Универсалия, Сватба & Заснемане, Сватба
Стил:
Друго
Музика:
No
Модел:
Одностраничный тип
търговска марка:
CustomFest
is_ е готово:
is_ е готово
Тип:
Други Празници И Празнични Аксесоари

Избор на купувачи