1бр 30A Mini VNH2SP30 драйвер за стъпков мотор Monster Moto Shield модул за Arduino
New

1бр 30A Mini VNH2SP30 драйвер за стъпков мотор Monster Moto Shield модул за Arduino

BGN 7.20

В магазина

1бр 30 A Mini VNH2 SP30 драйвер за стъпков мотор Monster Moto Shield модул за Arduino
Описание :
По същество това е разширена версия на нашия ardumoto motor driver shield. За това отвратително щит заменя H-мост L298 двойка полномостовых двигатели VNH2 SP30. Ние също са се увеличили схема за подкрепа, така че тази такса е в състояние да управлява няколко сильноточных двигатели! VIN и моторни извън падам за нашите 5 мм винт клемм (не са включени в комплекта), което ви позволява лесно свързване на кабели по-голям калибър.
Характеристики : максимално напрежение : 16 и Максимален номинален ток : 30 и практически постоянен ток : 14 сензор за ток е на разположение за ardu аналогов пин MOSFET on-resistance : 19 МОМ (на крак) максимална PWM честота : 20khz термично изключване понижаване на напрежение и пренапрежение изключване
Забележка :
При използване на тази заплата в крайна търсените приложения може да се наложи да се подобрят топлинните характеристики с помощта на радиатор или вентилатор и запоени кабели директно към дънната платка, вместо да използват винтови клеми (в допълнение към броя на други усложнения, които се намират в сильноточной система) Въпреки това, при използване на такси на токах до 6А чип ще бъде едва забележимо се загрява.

Основни свойства

Номер На Модела:
VNH2SP30
Ъгъла на стъпки (Цветово):
/
Задържащ Момент:
/
Ток / Фаза:
30А
документ:
/
Тип:
/
Фаза:
1
Честота на PWM:
20 khz Макс
Напрежение:
16в Макс

Избор на купувачи