Секси антибактериални коприна коприна трикотажни мъжки панталони панталони, бельо, бельо 10 цветен печат 2
New

Секси антибактериални коприна коприна трикотажни мъжки панталони панталони, бельо, бельо 10 цветен печат 2

BGN 31.68

В магазина

Измиване със студена вода или топла вода, кратко време за накисване; търг стирающая щипка, избягвайте енергично триене. В същото време, има добра роля помощните терапия за някои кожни заболявания.
Коприна оцветяването сила е ограничена, моля, не се накисва в продължение на дълго време, коприна след измиване лесно морщится, студено пресоване. Да носят копринени дрехи, могат да бъдат не само за предотвратяване на ултравиолетова светлина, като предотвратява вредното газово инвазия, устойчивост на вредни бактерии, но и да се повиши поверхностную активност на клетките на кожата, помагат да се гарантира, че новите клетки на кожата вытесняли стари. Дълбок цвят като цяло лек, за да избледняват; 2, не алкали упорит, трябва да се използва без ензима или неутрален тензида за коприна; 3, Не използвайте накисване тензида хлор, достъпни цвят петна тензида кислород; 4, като се използва пране штранг-пресоване, избегите натискане, стиснете за да се извлече вода, изсушени или изсушени бинарна окачване окачването на окачването, не е слънце, не е сухо 5, използване на леки агент, за да поддържа мека на допир и противостатического. В днешно време хората му дават "здрави влакна", "медицински влакна", хвалебное име.
Здравейте! Метод и са предупредени за почистване silk плат : 1, голямо разнообразие от недвижими коприна, порекомендованы, че проверява прачечный преди измиване на етикети.
Копринен материал нежна, по-добре да се дават на химическо чистене, ако вие настоявате за вода и не се страхуват от предизвикателствата
Също така, моля, използвайте Коприна професионален препарат за почистване (или приложими средства за измиване на тялото за защита, като например шампоан, душ гел) с мека ръка
Не трябва насилствено да се месят, лесно счупване на кабели, също не скручивайте pressers сила след измиване. до 73 см)
XL (за обиколката на талията от 73 см до 82 см)
XXL (за обиколката на талия 82 cm - 93 см)
Бележки този магазин се намира в сантиметри, в резултат на различни методи на измерване, измерение позволява на вътрешната точност 1-3 cm, тази ситуация не е проблем за качество.

Основни свойства

Размер:
L, XL, XXL
Пол:
Мъже
Слипове И Боксерки:
Боксови Шорти
търговска марка:
Г-жа УИН
Материал:
Коприна
Номер На Модела:
3233
Вид На Модела:
С щампи

Избор на купувачи