20 бр/лот 20 мм прозрачен квадратен стъклен кабошон смесени модели цвят fit Камея база инсталиране на доставка за бижута 002
New

20 бр/лот 20 мм прозрачен квадратен стъклен кабошон смесени модели цвят fit Камея база инсталиране на доставка за бижута 002

BGN 9.58

В магазина

Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи.Така че, Моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако имате някакви проблеми,моля, свържете се директно с нас.
квадрат : 20 mm
цвят : ясен
количество : 20 бр / лот
Изображението стъклен кабошон се смесват произволно във всеки пакет,така че ние не можем да гарантираме,че всички снимки са различни или по двойки помежду си,с други думи,някои снимки са различни,някои дубликат, моля, любезно разбиране. За нас нашата фабрика се намира в Китай.Благодарим ви. Продукти на нашата компания изискват строги проверки на качеството, за да се осигури добро качество.
Плащане ние приемаме начини на плащане, предоставени от Набирателни.Той предпазва стоката от повреди при транспортиране, когато той попадне в ръцете на всеки клиент.Ако пратката е повредена,моля свържете се с нас, ние ще ви помогнем да разрешите този проблем. Доставка по целия свят доставка, с изключение на някои страни. Ние обикновено ще изпратим стълб кит обикновен малък пакет плюс. Предлагате ли отстъпка за голяма поръчка? Да, ние предлагаме значителни отстъпки за големи поръчки, който надхвърля $ 200.Процедурата по доставка на пълна гама,разумна цена,както и нашите продукти постоянно се обновяват и развиват, ние искаме да започнем бизнес в Ali Express, за да предоставим на нашите добри продукти и услуги на все по-голям брой купувачи.Моля, извършете плащането в рамките на 48 часа след поръчка. Обратна връзка петзвезден обратна връзка на клиента е много важна за нас,тя е полезна за нас в развитието, и това е връзка на други купувачи. Резервацията, която сте поставили, ще бъде доставена в рамките на 3 дни след получаване на плащането.Благодарим ви. Ако имате специални изисквания, моля свържете се с нас също, ние аранжирует други спедиция за вас. Може да използвате и други превоз? Разбира се, но ще трябва да платите допълнителни такси за доставка за себе си, моля, любезно разбиране.

Основни свойства

Тип Бижута Находки:
Подпори
Материал:
Стъкло
Широчина На Елемента:
2.0cm
Характеристики На Продукта:
кабошон от кристал
Дължина На Продукта:
2.0cm
Тип Елемент:
бижута находки

Избор на купувачи