M&J високо качество метален корпус слушалки дълбок бас с микрофон HiFi в ухото монитор бас стерео втулки за Iphone, Samsung MP3
New

M&J високо качество метален корпус слушалки дълбок бас с микрофон HiFi в ухото монитор бас стерео втулки за Iphone, Samsung

BGN 4.00
BGN 5.92

В магазина

инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. доставчици не носят отговорност за закъснения, причинени от митнически отдел във вашата страна., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване. Ние ще се радваме да следват вашите инструкции.
Описание : Тип : метални стерео слушалки в ушите кабелен щепсел за слушалки диаметър : 3,5 мм тип щепсела за слушалки : прав тип дължина на кабела : 1,2 м Чувствителност : 98 устройство : 10 мм в диаметър. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.
Ние работим 6 дни в седмицата от 9 : 00 до 18 : 30 часа от понеделник до събота пекин път. Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка.ние зависим от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.всички вносни такси или такси са отговорност на купувача. Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.
Пожелавам ви да имате голям опит за пазаруване тук.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт. инструкции : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.Ние ще ви изпратим колет в продължение на 1-5 дни, след като сте направили плащането.
Коментари :
1.

Основни свойства

Тип Штепсельной Вилици:
Тип На Линия
Дължина На Линия:
1.2 м
Това е безжична връзка:
No
Устойчивост:
16Ω
търговска марка:
M&J MELODY & JOURNEY
Стил:
В Ухото
Бутон За Управление:
ДА
Приложение поддръжка:
No
Функция:
За мобилен телефон, HiFi слушалки,обикновени слушалки, спортни,за iPod
Регулатор На Силата На Звука:
No
Водоустойчив:
No
Принципът На Вокализма:
Хибридната технология
Поддръжка на Apt-x:
No
Информационни материали:
Жичен
Безжичен Тип:
Няма
Поддръжка На Карти Памет:
No
Чувствителност:
105±3 db
Номер На Модела:
М16
Активно Намаляване На Шума:
No
С Микрофон:
ДА
Конектори:
3.5 мм
Обхват Честотна Характеристика:
18-22000гц

Избор на купувачи