Лампа на проектора AWO оригинал P-VIP240W0. 8E20. 8 за VIEWSONIC RLC-091 PJD6544W/PJD5483S
New

Лампа на проектора AWO оригинал P-VIP240W0. 8E20. 8 за VIEWSONIC RLC-091 PJD6544W/PJD5483S

BGN 109.00
BGN 115.02

В магазина

Предупредително съобщение, обикновено е добър показател за това, че трябва да отидете в интернет и започнете да търсите нова лампа на проектора. Как Мога Да Разбера, Когато Трябва Да Смените Крушка?
Съвременните проектори ще имат вграден таймер, който следи времето за използване на проектора. Това значение се изразява в брой часове-обикновено от 1000 до 2000 часа.
За проектори, които се използват при нормални условия на работа (не повече от три-пет часа на ден в чисти, сравнително свободна от прах среда), лампата ще има най-голяма вероятност продължи в рамките само на номиналния срок на експлоатация на лампата. Някои лампи излизат от строя по-рано, и това е част от приемливо работния диапазон на класиране, а други могат да живеят още по-дълго.Ние ще направим всичко възможно, за да ви изпрати качествени продукти и задоволителни услуги.
Моля, отделете минута, за да видите на съществуващия корпус и ще видите, колко много лесен монтаж. Всички поръчки ще бъдат натоварени на нашите в рамките на 48 часа след потвърждение на поръчката и плащане. Какво е проекторная лампа?
Техническо описание на съвременната лампата се състои в това, че това електродъгово лампа за живачен двойка екстремни натиск.
За нас
U-Lighting, подразделение на AWO Lamps, специализирана в електронни продукти с 2003 година. След като таймерът достигне определена точка, обикновено за няколко часа преди очакваната дата на лампата, на екрана на проектора ще се появи съобщение.
Лампата често задавани въпроси
1. Проектори, които работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, разбира се, имат най-висока степен на вероятност на отказ на лампата до края на сетълмент часа. Проектори, които се използват по-често, или са изложени на замърсители на околната среда, са по-склонни да демонстрират намаляване на срока на експлоатация на лампата. Ние можем да ви предложим основните маркови проекторные лампи, аксесоари за лампи и като лампа с нажежаема жичка, шасито,горелка и др,както и аксесоари за проектори, като LCD панел, дистанционно управление, ДМД и т.

Основни свойства

търговска марка:
АВО
Номер На Модела:
RLC-091
Тип:
Оригинална Лампа На Проектора
MOQ:
1 единица за измерване на
Съвместимост за проектор:
за VIEWSONIC PJD6544W/PJD5483S

Избор на купувачи