SWOKENCE очила, аксесоари набор от висококачествени силиконови мини ухото куки фиксирана лента против хлъзгане, въжени въжета за деца G118
New

SWOKENCE очила, аксесоари набор от висококачествени силиконови мини ухото куки фиксирана лента против хлъзгане, въжени въжета

BGN 4.00
BGN 6.00

В магазина

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне. Така че, Моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.
ДОСТАВКА
1.Ние няма да се върне цената за доставка за отказанные превоз. моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.Моля,обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.
ПЛАЩАНЕ
Ние приемаме плащания чрез Набирателни. Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите. Това обикновено отнема 7-20 работни дни за пристигането на въздушна поща и отнема 3-10 работни дни експресна поща.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Кредитна карта, Money Bookers, т/Т, Western Union и т.
Ние Ви препоръчваме да поръчате 2 броя,един пускането в къща, друг да носят със себе си. такса, свързани с обратна изпращането, трябва да се обърне сам.
КОМЕНТАРИ
5 звезди
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка. детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим си плащат.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Основни свойства

търговска марка:
СУОКЕНС
Ширина(mm):
42мм
Материал:
Силикон
Дължина(mm):
165мм
Препоръчителна възраст:
По-малко от 8 години

Избор на купувачи